Tot el dia provant + Patterns. Arts Visuals

0
tot el dia provant

Divendres 18 de maig de 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
18.00 h
Entrada lliure

Tot el dia provant

De l’observació de l’entorn més proper parteix un treball en el qual acumulo, ajunto i creo objectes. Durant el procés de treball es va establint una relació d’anada i tornada entre el taller i l’exterior. Sovint utilitzo materials trobats, no per una voluntat de reciclatge, sinó com a gest natural d’aprofitar el que tinc i de trobar en el que ja està fet formes i materials que no trobaria d’altra manera. Lluny de veure’ls com allò per a què van ser fabricats, els analitzo, els observo des d’una altra perspectiva i experimento amb ells.

Rosa Vallori (Selva, Mallorca, 1990) Viu i treballa a Barcelona. Grau en Belles Arts (Universitat de Barcelona) amb un intercanvi a la Hogeschool voor de Kunsten d’Utrecht. Ha exposat a diversos espais de Barcelona i Mallorca com l’Espai Pàtara, la Sala Usurpada o al Casal Solleric.

Patterns

Patterns és un projecte en procés que connecta tres mitjans: la pintura, el collage i l’art tèxtil. Les peces remeten d’una manera lírica a arquitectures i paisatges pels que Kasprzak habita. En aquest cas, el seu objecte d’estudi és la pròpia ciutat de Sabadell i, especialment, el seu vessant històric tèxtil i industrial que la porta a ser coneguda com “la Manchester catalana”. Tota aquesta experiència, duta a terme en el seu pas per l’Estruch entre l’abril i el maig de 2018, pretén ser condensada i resolta a partir de teixits que, en format expositiu, remeten a les façanes de les fàbriques tèxtils.

Anna Maria Kasprzak (Katowice, Polònia,1991) És artista visual, pintora i realitzadora d’instal·lacions. Ha fet el Màster per l’Acadèmia de Belles Arts de Katowice i beneficiària de beca Erasmus a la Universitat de Castella-la Manxa, on ara realitza estudis doctorals a l’àrea d’escultura. Els seus treballs han estat presentats en moltes exposicions col·lectives i festivals d’art en diversos països com Polònia, Espanya, Eslovàquia o Itàlia.

-Publicitat-