Dis-Tensió, taller per alliberar l’estrès

0
dis-tensió

Dilluns 28 de maig de 2018
Casal Pere Quart. Rambla, 69
De 9.30 a 13.00 h
Inscripció gratuïta. Més informació: 93.724.61.68 o a genere@ajsabadell.cat

Què et passa quan t’estresses? Saps que a partir del moviment pots fer anar el teu cervell més bé? Si ets dona i vols gestionar millor l’estrès et pot interessar aquest taller a càrrec de l’Aïnhoa Verdaguer.

Taller teòric-pràctic, adreçat a dones majors d’edat, organitzat en el marc del Dia internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, i que proposa un espai vivencial per conèixer com l’estrès ens afecta i quines eines podem fer servir per viure amb equilibri i
benestar.

Sempre estem aprenent: quan ens relacionem, quan estem en entorns nous i quan fem front a situacions noves i nous reptes. Reconèixer que l’efecte de l’estrès no és igual en tothom i que podem gestionar-lo amb eines corporals i de moviment, ens permetrà disminuir la càrrega emocional implícita a totes les situacions de repte i viure amb més benestar. Experimentant, alliberant-nos, relacionant-nos i movent-nos totes juntes aprenem!

 

-Publicitat-