Docs Barcelona a prop. Castellar del Vallès

0
docs barcelona

Dies 23, 24 i 25 de maig de 2018
Auditori Miquel Pont. Colon, s/n Castellar del Vallès
20.00 h
Preu: 3 €

Castellar del Vallès és una de les nou subseus del Festival internacional de cinema documental DocsBarcelona. S’hi projectaran tres documentals:

Dimecres 23 de maig:  El Espanto

En un recòndit poble d’Argentina, les cures casolanes reemplacen la medicina tradicional. Tota dolència és tractada pels propis veïns excepte “El Espanto, una rara malaltia que pateixen les dones i només es pot curar gràcies a les habilitats misterioses d’un peculiar ancià dels afores del poble, a qui cap marit vol que visiti la seva dona…

En aquest poble neixen els mals i els antídots, les mitologies i els seus detractors. Un estrany microclima, un petit món poblat de personatges excèntrics que ens introdueixen espontàniament a situacions còmiques i humanes que es combinen amb creences religioses i l’esoterisme.

Dijous 24 de maig  Lladres del temps 

Hi ha un nou recurs que tothom vol… Oblida’t de l’aigua, el petroli i els minerals rars: és el nostre temps. Una investigació que ens demostra com el temps s’ha convertit en moneda de canvi i com podem reclamar el control d’aquest recurs, preciós però finit.

Qui no s’ha trobat en la situació d’haver d’imprimir les nostres pròpies targetes d’embarcament, fer el check-in del nostre propi equipatge o s’ha passat hores muntant un moble, estalviant a empreses una fortuna en despeses laborals? Us heu preguntat mai qui hauria de pagar per tot el que fem de manera gratuïta amb el nostre temps? Viatgem pel món per descobrir com el nostre temps s’ha convertit en una mercaderia lucrativa i com aquest consumeix la nostra vida laboral i personal.

Divendres 25 de maig Wonderful losers  

Darrere els equips de l’elit del ciclisme mundial hi ha uns lluitadors desconeguts, veritables herois de les bicicletes que s’estavellen, s’aixequen i tornen a córrer. Una odissea que revela una mirada poc habitual als “meravellosos perdedors”, aquells que sacrifiquen les seves carreres professionals per la glòria dels seus companys d’equip.

Què els motiva a continuar pedalant en l’anonimat absolut en un dels esports més exigents a nivell físic i psicològic? Seguim durant set anys a aquests “Sancho Panzas” del ciclisme professional i descobrim la fins ara invisible vida els “gregaris”, sense els quals els equips professionals es quedarien sense podis ni trofeus.

 

 

 

-Publicitat-