En Femme, documental

0
enfemme

Dimecres 30 de maig de 2018
Cinemes Imperial
18.30 h
Entrada gratuïta / reservar places a genere@ajsabadell.cat o 93 724 61 68

EnFemme, documental d’Alba Barbé i Serra

EnFemme, un petit refugi per a l’anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: “m’agrada vestir de dona”. A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d’internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a “cross-dressers”. No els encaixava la imatge que deixà en herència “la travestí” en els moviments d’alliberament sexual durant el tardofranquisme o “la Transició”. EnFemme revela el silenci d’una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l’hora de construir la identitat.

Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d’una comunitat.

Activitat organitzada en commemoració del 17 de maig, Dia Internacional contra l’homofòbia, la bifòbia, i la transfòbia.

-Publicitat-