Esmorza amb mi. Sala Becket

0
esmorza amb mi

Fins el 10 de juny de 2018
Sala Becket. Pere IV, 228. Barcelona
De dimecres a dissabte, 20:30h / Diumenge, 18:30h
De 9€ a 18€ / entrades online

Esmorza amb mi

Set anys després de Sé de un lugar, Iván Morales obre un altre cicle i torna a parlar de la nostra quotidianitat, aquest cop des d’una nova mirada. Ara, però, ja no parla tant de com sobreviure a la mort de l’amor i a la ruptura dels vincles, sinó que se centra en allò que ens uneix, que és més complex. Esmorza amb mi posa el focus en com podem tornar a creure i com pot tornar a néixer l’amor, com ens apropem a la maduresa però no volem deixar de jugar, per més difícil que sembli de vegades.

Sinopsi

La Natàlia i el Salva s’han enrotllat cinc vegades, no més. La seva relació ha estat fins ara poc profunda, pràcticament no saben res l’un de l’altre. La Natàlia ha decidit fer un documental sobre el desamor, per veure si, compartint el seu dolor amb el món, aquest deixarà de pesar-li tant. El Sergi i la Carlota s’estimen. Porten poc més d’un any junts, i potser les coses ara són més difícils del que eren en un principi, però si una cosa tenen clara és que encara aposten per la seva relació.

De vegades l’ambició és només aquesta, senzillament esmorzar junts, més enllà de qualsevol somni grandiloqüent. Què estem disposats a fer i a sacrificar per no deixar d’esmorzar plegats?

Autoria i direcció: Iván Morales
Repartiment: Anna Alarcón (Natàlia), Andrés Herrera (Salva), Mima Riera (Carlota) i Xavi Sáez (Sergi)

-Publicitat-