Hack and Art Day #11

0
hack and art day

Dissabte 26de maig de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
De 18.00 a 20.00 h
Entrada lliure

Hack and Art Day #11

és la trobada d’Art Digital de L’Estruch Fàbrica de Creació. El públic és convidat a conèixer i provar les últimes creacions dels residents de L’Estruch i dels artistes digitals del moment. Es tracta d’una jornada plena d’activitats, tallers i instal·lacions per experimentar en primera persona les propostes més divertides en robòtica, mapping, visuals, etc.

Mostra de Mekong River Monsters: El paper dels smartphones a les Arts Visuals
Mostra de Ricardo Massari: LOOPZONE, pedals efecte loopers
Mostra de Cristina Pardo: arquitectures efímieres per a arts digitals
Mostra de Slidemedia: Mapping interactiu

Al matí es faran els workshops “possibilitats de dramatúrgies amb el teu smartphone!” amb Marina Prados i Paula Knüpling i “LOOPZONE: els pedals loopers a la música i l’art sonor”, impartit per Ricardo Massari.

 

-Publicitat-