L’assassin habite au 21. Cinema francès

0
l'assassin habite au 21

Dilluns 21 de maig de 2018
Alliance Française. Sant Joan, 35
20.00 h
Entrada lliure

L’assassin habite au 21

A París estan tenint lloc una sèrie d’assassinats que tenen en comú el macabre fet que  l’assassí, abans d’abandonar el lloc del crim, deixa una targeta. Per resoldre els crims, arriba l’inspector Wens acompanyat de la seva núvia Mila Malou.
Junts acudeixen a l’edifici on se suposa que viu la persona que respon al nom que apareix a la targeta. Després d’arrestar tots els habitants de l’edifici per a l’interrogatori, té lloc un altre crim … qui és, llavors l’assassí?

Pel·lícula dirigida per Henri-Georges Clouzot (Les diabòliques, El salari del fred)
Amb: Pierre Fresnay, Suzy Delair, Jean Tissier, Pierre Larquey, Noel Roquevert,René Génin, Jean Despeaux, entre d’altres.

-Publicitat-