L’avar de Molière + On s’amaga la por. Ciervo Teatre

0

Dissabtes i diumenges 2, 3, 9 i 10 de juny 2018
El Ciervo Teatre. Viladomat, 26
Ds. 20.00 h / Dg. 18.00 h
Entrades: 9 € / Club Week&: 7 € / reserves per WhatsApp 627769165

Dues obres pel preu d’una

Els dos primers caps de setmana de juny, El Ciervo Teatre presenta les obres que durant tot l’any han treballat els grups de joves mitjans i juvenils.

Els mitjans han preparat On la por s’amaga, una obra de Maria Carme Roca que parla del sentiment de la por a través de les aventures de la Júlia i els esdeveniments estranys pels quals haurà de passar per ajudar la seva germana. Els més grans, per la seva banda, aposten per una revisió del clàssic de Molière, l’Avar, una obra mestra del teatre universal que mai no passa de moda. De forma extraordinària, es podran veure les dues obres amb la compra d’una sola entrada.

Sinopsis

On s’amaga la por: La Júlia tenia dotze anys quan la seva germana va agafar les febres terçanes. Ella feia tot el que podia i més per tal que la seva germana es posés bé, però no millorava. Un dia va decidir fer el cor fort i anar a robar gel al pou de glaç del senyor Sabatés (l’Amo), un home amb aires de grandesa que només tenia ulls pel seu negoci. Serviran els seus esforços per salvar la seva germana?

L’Avar: Harpagon estima els seus diners per sobre de totes les coses i és dèspota amb tothom. Ha decidit posar fi a la seva etapa com a vidu i vol tornar a casar-se amb una noia jove. Aquest fet desencadenarà tota una sèrie d’esdeveniments.

-Publicitat-