L’obra sabadellenca «Mentiders» aconsegueix 25 premis de teatre

0
mentiders
  •  Es va estrenar per Nadal a Sabadell

Després de l’èxit de públic aconseguit en el muntatge dirigit a un públic adult per a la nit de Nadal i en les funcions dutes a terme la passada temporada al Teatre del Sol, Joventut de la Faràndula ha estat reconeguda amb 25 premis de cinc certàmens de teatre amateur de Catalunya amb el muntatge Mentiders. Es tracta d’una comèdia escrita per Anthony Neilson, amb moltes entrades i sortides de personatges, humor absurd i molt humor britànic, dirigida per Albert González i protagonitzada pels farandulers Jaume López i Oriol Berch, juntament amb cinc actors veterans de Joventut de la Faràndula, Salvador Peig, Arnau Solsona, Maria Antonia Vidal, Carmina Pla i Paula del Rio.

Amb el muntatge Mentiders, Joventut de la Faràndula ha estat guanyadora del primer premi a la millor obra, per votació de l’espectador, de la 12a Mostra d’Arts Escèniques Festival dels Amateurs de les Franqueses del Vallès. En el 33è Concurs de Teatre Premi Vila d’Olesa, Joventut de la Faràndula ha guanyat el primer premi del Jurat Juvenil, el tercer premi actor principal per Jaume López, el primer premi actor principal per Oriol Berch i el tercer premi al Millor Grup.

Joventut de la Faràndula va ser el grup més premiat del 13è Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols, amb el primer premi millor actor principal per a Jaume López, el primer premi a millor actor principal per a Oriol Berch, el primer premi votació popular, el segon premi a millor actriu de repartiment a Carmina Pla, el segon premi a millor companyia, el tercer premi a millor direcció per Albert González i el tercer premi a millor actor de repartiment per Arnau Solsona.

En el 64è Concurs de Teatre Amateur Premi Pedracastell de Canet de Mar Joventut de la Faràndula ha rebut el primer premi al millor actor principal per a Oriol Berch, el primer premi millor actriu repartiment a Ma. Antònia Vidal, el segon premi a millor direcció per a Albert González, el segon premi millor muntatge, el tercer premi millor actor principal per a Jaume López i el tercer premi a la millor companyia.

El darrer lliurament de premis, que s’ha dut a terme aquest dissabte, ha estat el del 44è Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella, on Joventut de la Faràndula s’ha endut set nous premis, el primer premi actriu repartiment per Ma. Antònia Vidal, el segon premi actor principal per Oriol Berch, el segon premi actor principal per Jaume López, el segon premi actor repartiment a Arnau Solsona, el tercer premi actriu repartiment a Carmina Pla, el tercer premi millor direcció a Albert González i el tercer premi millor companyia.

(notícia publicada al Nació Sabadell)

-Publicitat-