Mayte Martin, Flamenco clásico

0
mayte martin

Divendres 18 de maig de 2018
Auditori Espai Cultura Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 . D’En Font, 25
21.00 h
Entrades: 25 € (compra online) / Club Week& 15% dte (reserves a info@uiu.cat)

La cantaora barcelonina Mayte Martín presentarà el seu espectacle Flamenco Clasico

El contingut i l’estètica musical-artística de Flamenco Clásico representen una original aposta des de l’austeritat, per a una ortodòxia contemporània que reivindica al mateix moment el classicisme i la creativitat només amb la veu i la guitarra. Amb una acurada selecció de les més belles i commovedores lletres populars, aquest concert recull –sota el filtre sonor de la subtilesa i l’elegància melòdica que caracteritzen Martín–, obres mestres del repertori flamenc clàssic pràcticament en desús; cants que mai abans s’havien escoltat en veus contemporànies. És un delicat treball de reconstrucció i recreació que revitalitza aquest antic material sonor potenciant la seva infinita bellesa i respectant profundament tota la seva essència.

Mayte Martín va néixer a Barcelona el 1965 i a més d’intèrpret de flamenc i boleros també és compositora. Al llarg de la seva trajectòria ha cultivat tant el flamenc tradicional com els temes propis en espectacles i treballs en solitari i al costat de d’altres figures de la música i la dansa. Fins ara ha publicat vuit discos, el darrer dels quals, Tempo Rubato, l’any passat. El 1996 va rebre el Premi Ciutat de Barcelona de Música.
Organitza: UIU Promotors

-Publicitat-