Medievàlia torna a envair Sabadell aquest cap de setmana

0
medievàlia
Uns cascs a Medievàlia l'any passat a Sabadell | Juanma Peláez
  •  La cita s’allargarà fins diumenge

La fira medieval de Sabadell, Medievàlia, arriba aquest cap de setmana a la seva 22ena edició apropant l’essència i l’èpica de l’època medieval. El programa inclou diverses propostes, entre les quals les tradicionals activitats infantils, el concurs de disfresses, les batusses de lluitadors, o diversos tallers.

Enguany, Medievàlia es fa els dies 18, 19 i 20 de maig, ocupant de nou tot l’entorn del Mercat Central. S’estén també cap a la plaça del Pi-Pi, el carrer d’en Font, la Plaça Marquilles, el carrer St Quirze i fins arribar a la Plaça del Gas.

La cita, a més, comptarà amb servei de restauració. En total, 150 parades que permetran fer un viatge en el temps sense sortir de l’antiga vila de Sabadell, a banda i banda de l’antiga muralla de la qual ara només en queden els vestigis sota el sòl urbanitzat. Podeu consultar tot el programa a través d’aquest enllaç.

(notícia publicada al Nació Sabadell)

-Publicitat-