Mr Gay Siria (2017), documental

0
mr gay siria

Dimecres 16 de maig de 2018
Cinemes Imperial
18.30 h
Entrada lliure

Mr Gay Siria, documental d’Ayse Toprak

Des que va començar la guerra de Síria, els homosexuals siris han estat perseguits i assassinats per l’Estat Islàmic. Perquè la gent també s’adoni dels que han sobreviscut, Mahmoud Hassino, que treballa amb refugiats LGTBI a Berlín, va tenir la idea de fer un concurs de bellesa, Mr Gay Siria, que consistia a trobar l’ideal sirià candidat per competir al Gay World 2016.

El procés de recerca va ser retratat per Ayse Toprak a partir de l’experiència d’un grup de gais xiïtes que, mentre vivien a Istanbul com a refugiats, es preparaven per a l’esdeveniment.

En el marc de les jornades “STOP PERSECUCIÓ”

Aquesta activitat està inclosa al programa del commemoració del Dia internacional contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia (17 de maig), així com al programa del Dia internacional de l’orgull LGTBI (28 de juny).

-Publicitat-