Oceànic, Sandra Rehder a la veu i Ruben Martínez a la guitarra

0
oceànic

Divendres 11 de maig de 2018
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
22.00 h
Entrades: 10 € (consumició inclosa) / reserves per correu i  609 79 01 76

Oceànic

Entre Sandra Rehder y Rubén Martínez​ hi ha un oceà. El que podria ser tal vegada un obstacle resulta pura motivació. Potser per això presenten una proposta diversa, modelada amb cançons profundes que vénen de Llatinoamèrica, esquivant temporals i disturbis atmosfèrics. L’Oceà Atlantic es perfila en el duo Rehder-Martínez com una metàfora de transformació i creació, no com a distància o impossibilitat.

La veu i el caràcter de la Sandra, juntament amb la guitarra i els arranjament del Rubén, instal·len a l’escenari variats ritmes mestissos d’Argentina, Brasil, Perú o Cuba i fan rodar temes propis d’autors com Ivan Lins, Jobim, Silvio Rodríguez o Homero Manzi.

Un repertori vital que es manté surant de la ma del tango, el bolero, el vals i la cançó d’autor. No hi ha perill de naufragi.

-Publicitat-