El Parc de Catalunya s’omplirà d’activitats el proper cap de setmana

0
festa parc catalunya
Ball al Parc Catalunya | Juanma Peláez
  •  Es farà entre els dies 4 i 6 de maig per commemorar el seu 26è aniversari

La Festa del Parc de Catalunya proposa multitud d’activitats per als dies 4, 5 i 6 de maig, que permetran que la ciutadania gaudeixi i pugui conèixer millor aquest espai emblemàtic de la ciutat. S’hi faran tallers, concerts i altres activitats lúdiques i familiars, en el 26è aniversari del parc.

Les activitats s’iniciaran el divendres 4 de maig amb dos tallers formatius sobre arbres i plantes aromàtiques i remeieres, que es faran a l’aula de les oficines del parc. Durant el dissabte i el diumenge es podrà triar entre diversos tallers i activitats, com ara una passejada guiada per conèixer els arbres; una passejada en bicicleta per conèixer els parcs de la ciutat; una visita a la trobada de modelistes navals al llac; un taller de teràpies naturals; danses de l’Índia, com també es podrà participar en un tam-tam solidari per la llibertat d’expressió.

Les activitats familiars principals de la festa seran una gimcana en barques de rem; la jornada de portes obertes del trenet; les actuacions d’animació infantil de la companyia Terrabastall i la presència de jocs gegants, llits elàstics i inflables, que diumenge ocuparan l’Eix Macià.

Aquest any la festa destaca també per l’aposta per la música, amb concerts dels sabadellencs Ovella Xao i N65, a més de Joan Masdeu –excantant de Whiskyn’s–, Steve Smyth & The diablos, Ginestà, Julio Lobos i molts més.

D’altra banda, diferents escenaris serviran per sentir altres tipus de música. A l’escenari que s’instal·larà al llac hi haurà música clàssica a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Sabadell, havaneres amb el Grup Crema Catalana i l’actuació de la Banda de Músics de Sabadell. A l’escenari de la plaça de l’Argub i hi haurà actuacions ben diverses, que completaran l’oferta musical d’aquest cap de setmana.

Inscripció prèvia

Alguna de les activitats, com ara els tallers per conèixer les espècies d’arbres o les passejades amb bicicleta, requereixen inscripció prèvia. Per fer-ho cal enviar un missatge electrònic a parcs@ajsabadell.cat indicant el nom del taller, el nom i cognom dels participants i l’edat. En totes les activitats els menors han d’anar acompanyats per un adult responsable. El termini d’inscripcions finalitzarà el 3 de maig de 2018.

(Notícia publicada al Nació Sabadell)
-Publicitat-