Perra de nadie, de Marta Carrasco

0
perra de nadie

Dissabte 19 de maig de 2018
Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Entrades: 10 € / compra online

Perra de nadie és la darrera creació de Marta Carrasco, una artista que va començar la seva trajectòria coreogràfica el 1995. És autora d’espectacles històrics, com Blanc d’ombra, Mira’m, J’arrive, Aiguardent i Dies Irae…, que l’han convertida en referent imprescindible del món de la dansa. A Perra de Nadie rescata dones sorgides d’anteriors muntatges i les encasta en moments d’horror, de denúncia, d’humor, d’incomoditat i de silenci. Només qui no pertany a ningú, diu Carrasco, “pot arribar al fons de la seva intimitat”. És una peça “en la qual l’artista de 54 anys no dubta en despullar-se físicament i emocional per mostrar sense pudor les seves misèries i frustracions però també les seves enriquidores experiències” (Carmen del Val – El País).

Fitxa artística:

Marta Carrasco, creació i interpretació
Marta Carrasco, Pep Cors, Antoni Vilicic, dirección
Marta Carrasco, escenografia
Dominique Falda, vigilants de la nit
Pau Fernández i Cía. Marta Carrasco, vestuari
Albert Hurtado, urban coreograph
Quico Gutiérrez, il.luminació
Marta Carrasco, banda sonora
Joan Valldeperas, muntatge musical
David Ruano, fotografia
Antoni Vilicic, producció tècnica

-Publicitat-