Raimon Panikkar. L’obra intereligiosa

0
raimon panikkar

Dijous 31 de maig de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 124
19.00 h
Entrada lliure

Raimon Panikkar. L’obra intereligiosa

A càrrec d’Ignasi Moreta, editor i professor universitari, comissari de l’Any Raimon Panikkar 2018.

La Taula de Creences de Sabadell ha escollit el Diàleg Interreligiós com a valor a desenvolupar, coincidint amb el centenari del naixement de Raimon Panikkar. Pocs pensadors al món tenen una obra tan sòlida, ambiciosa i reconeguda en l’àmbit dels estudis sobre diàleg intercultural i religiós, hinduisme i budisme, mística i espiritualitat, filosofia, ciència i religió, mite i cultura de la pau. Panikkar, de pare indi i hindú, i mare catalana i cristiana, és una de les veus més lúcides del pensament contemporani.

-Publicitat-