Rapunzel, la princesa perduda, nou musical de Joventut de la Faràndula

0
rapunzel

Dissabtes i diumenges, 19, 20, 26 i 27 de maig 2018
Teatre La Faràndula. República, 33
Ds: 18.00 h / Dg: 12.00 i 18.00 h
Entrades: 14-11€ / compra online

Rapunzel, la princesa perduda

Joventut de la Faràndula estrena nou musical inspirat en la coneguda història dels germans Grimm, però adaptada a l’actualitat. L’obra compta amb una acurada posada en escena, amb una escenografia espectacular a càrrec de Mercè Lucchetti , amb la música realitzada per Xasqui Ten i les coreografies per la Montse Argemí de l’escola de dansa Bots.

Més de 70 actors participen en el muntatge sota l’atenta mirada dels seus directors, Salva Peig i Maria Pla. Són l’Alba Grau en el paper de Rapunzel i Xavi Clapés en el de Gynn. Estaran acompanyats per deu mini personatges que donaran vida a la imaginació dels dos protagonistes. La Fetillera anirà a càrrec de Maite Ferré, el rei i la reina estaran interpretats per Xavi Salvador i Maria Victòria Portarlés. A ells s’hi suma un nombrós grup de bàrbars i de gent del poble que aporten ritme i dinamisme al muntatge.

Obra musical infantil, adreçada a qualsevol tipus de públic

 

 

-Publicitat-