Sophia de Mello. Cicle 8 poetes universals

0
sophia de mello
Dimecres 9 maig de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
19.00 h
Entrada lliure
Sophia de Mello

Quatre poetes sabadellencs llegeixen i comenten l’obra de vuit poetes universals. La setena sessió està dedicada a Sophia de Mello Breyner Andresen i anirà a càrrec de Marcel Ayats.

Sophia de Mello (Porto, 6 de novembre de 1919 — Lisboa, 2 de juliol de 2004) va ser un dels poetes portuguesos més importants del segle XX. Distingida amb el Premi Camões el 1999, va ser la primera dona portuguesa a rebre el més important guardó de la literatura en llengua lusitana. En l’any 2003 va obtenir també el Premi Regna Sofia de Poesia Iberoamericana.

“La poesia és de les rares activitats humanes que, en l’època actual, tracten de salvar l’espiritualitat. La poesia no és una espècie de religió, però no hi ha un poeta, ja sigui creient o no, que no escrigui per a la salvació de la seva ànima, ja es digui amor, llibertat, dignitat o bellesa “

-Publicitat-