Tancat per defunció al Velòdrom

0
tancat per defunció

Divendres 1 de juny de 2018
Velòdrom. Ctra. Prats de Lluçanès, 2
22.30 h
Entrada lliure

Tancat per defunció

Grup mític dels anys 90 que van presentar nou disc el novembre passat: “Temps de dubtes”. Un treball que havien deixat en repòs després de ser enregistrat el 2002.

“Temps de dubtes és un disc on despleguem una gran creativitat i treballem cada tema intentant afegir-hi instruments que no eren típics en la sonoritat del grup, per aconseguir l’emoció que necessita cada cançó”, explicava el compositor Jaume Papell en una entrevista a Enderrock. “És un disc amb lletres introspectives que parlen essencialment del viure, les experiències, el que s’aprèn al perdre, el pas del temps, els desamors, és a dir, grans temes que són tractats des de dins”.

-Publicitat-