TES Talks de maig: protecció de dades, ordre i moda sostenible

0
tes talks

Dijous 31 de maig de 2018
LaNauVa. Sant Francesc, 16-18
17.00 h
Entrada lliure / reserves al hola@lanauva.com

Les TES talks de maig a LaNauva ens porten tres temes interessants acompanyats d’una tassa de te i galetes.

F.A.Q. S del nou Reglament de Protecció de Dades. El que has de saber per adaptar-te a la nova normativa europea. Anna Rovira, responsable del  R.G.P.D. de Fika Economistes i Advocats.

L’ordre; la fórmula del benestar. Petits secrets i revelacions amb l’Imma Farré, organitzadora professional, especialitzada en l’àmbit dels espais de l’Assessoria OSOJI TIME- Assessoria en l’Ordre i Organització d’Espais.

Com vestir de manera més responsable i sostenible sense fer-nos-hi mal. Perquè vestir de manera més SOStenible és possible i és a les nostres mans. Ens ho explicarà la Núria Espinach, educadora social i fundadora, dissenyadora i patronista de la seva pròpia marca: Art and Seams.

-Publicitat-