Un viatge a través de la ciència. Casal d’Estiu

0

Del 25 de juny al 27 de juliol de 2018
Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. Plaça del Gas
Preus setmanals de les activitats: de 9 a 13 h: 65 € / de 9 a 15 h: 90 €. Servei d’acollida de 8 a 9 h: 10 € / reserves per correu o telèfon 934 129 640

<<< El Club Week& sorteja 3 inscripcions d’1 setmana al casal! Envieu-nos un correu a weekand@weekand.net abans del 4 de juny >>>

Tens una ment curiosa? T’agrada experimentar? Vols entendre com funciona el planeta Terra? Aquest estiu, el Museu del Gas t’ofereix un viatge que et farà descobrir com la ciència pot explicar-nos bona part de la realitat, del món que ens envolta i de la vida. Fes la maleta per emprendre aquesta aventura i atreveix-te a viure una vertadera experiència científica!

La ciència és una mina

Del 25 al 29 de juny
Els minerals ens expliquen els orígens de la Terra, com és l’univers i les propietats dels exoplanetes. Atreveix-te a descobrir propietats tan sorprenents com l’electromagnetisme o la fluorescència, així com fenòmens com l’explosió dels volcans.

Vegeta-ciència i la vida privada de les plantes

Del 2 al 6 de juliol
Observaràs les cèl·lules vegetals i cultivaràs les espècies més estranyes per fer productes ben quotidians a base de plantes.

Quina ciència més bèstia!

Del 9 al 13 de juliol
Com col·laboren els animals entre ells per sobreviure i quines són les espècies més desconegudes? Et convertiràs en un científic expert en animals tot descobrint els superpoders més bestials.

En les profunditats de la ciència

Del 16 al 20 de juliol
Els mars i oceans ocupen el 70% de la superfície de la Terra. Descobriràs la importància de l’aigua en l’equilibri del planeta i dels misteris que s’amaguen en les seves profunditats.

La ciència és cultura

Del 23 al 27 de juliol
Mitjançant diverses disciplines artístiques, et convertiràs en un gran creatiu i buscaràs les confluències entre la ciència i l’art.

Activitats per a nens i nenes de P5 cursat a 2n d’ESO, desenvolupades en col·laboració amb Funbrain.

Cal que els participants portin l’esmorzar i aigua de casa, i roba còmoda que es pugui embrutar. El dia d’excursió, els infants han de portar crema solar i gorra. Es demana puntualitat a l’entrada i sortida dels participants.

-Publicitat-