XLIII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya

0
XLIII trobada nacional de bastoners

Divendres 11 i dissabte 12 de maig de 2018

Coincidint amb el 20è aniversari de la primera Diada de la colla, l’entitat ha volgut organitzar aquestra trobada, recuperant la proposta de Ciutat Bastonera que va dur a terme la colla de Sant Adrià del Besós l’any 2014.

El projecte Ciutat Bastonera consisteix a fer partícip a tota la ciutat de la cultura que envolta el ball de bastons. D’aquesta manera, hi ha quatre eixos:

I Trobada d’escoles bastoneres

Plaça de la Creu Alta. Divendres 11 de maig. De 10 a 12.00 h.

Mostra de la dansa que han creat a les escoles, a partir de tallers on s’ha implicat l’alumnat i el professorat de la ciutat, a nivell creatiu. Hi participen més de 500 infants de 9 escoles diferents.

A la tarda xocolatada (17.00h) i animació infantil amb Jaume Ibars i Landry El Rumbero

A les 20.00 h sopar. I a les 23.00h Nit bastonera al so tropical de Magenta Pd’s.

Apropament als barris

Realització d’activitats, tallers i ballades als barris de la ciutat.

El Flabiol als barris

L’Associació La Riscla, introdueix el flabiol i el tamborí com a eina d’aprenentatge a les escoles per assolir les competències pròpies de l’area de música mitjançant el projecte “El flabiol a l’escola”. Alguns dels infants participants interpretaran la peça “La Bobina”, creada pel músic i compositor sabadellenc Ferran Miquel.

Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya

La  XLIII Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya aplega més de 2.000 persones balladores de més de 70 colles d’arreu de Catalunya i de fora.

17.00 h Inici de cervaviles a l’Eix Macià i actuació final a les 19.00 h

21.30 h concerts amb Ovella Xao, Roba Estesa i Dr. Prats.

Organitza: Bastoners de Sabadell, amb el suport de la Coordinadora de ball de Bastons de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell

 

-Publicitat-