Agroecologia en família. Taller pràctic

0
agroecologia

Divendres 15 de juny de 2018
El Rodal. Unió, 46
17.30h taller / 19.30 h xerrada
Entrada lliure

Agroecologia. Taller i xerrada

L’Ecobotiga El Rodal ofereix una taller en família i una xerrada sobre agroecologia, on es tractaran els següents temes:

– Preparem la terra, coneixem els tipus de sòl
– Quines llavors emprem, què mengem
– Com mantenim la terra, quin entorn vivim
– Juguem, coneixem, aprenem
– Descobrim entre totes, sòcies de El Rodal ens expliquen què és l’agroecologia

L’agroecologia es pot definir com la ciència que cerca l’aplicació de conceptes i principis ecològics en els agroecosistemes per aconseguir una doble sostenibilitat. Tant a nivell del cultiu com de les societats locals que el produeixen.

 

La finalitat de El Rodal és la de satisfer necessitats, tant de les famílies consumidores com de pagesos i pageses del nostre rodal i proximitat i amb la idea de transformar el model de consum, de respectar els ritmes de la terra i la nostra salut, així com transformar també els model econòmics que giren al voltant de l’agricultura i de la producció dels nostres aliments.

-Publicitat-