La ciutat de Déu, de Joan Calsina

0
ciutat de déu

Dijous, 21 de juny de 2018
Espai Foc Ventura. Via Massagué, 4-7
20.30 h
Entrada lliure / cal reserva al 93 725 1739

Presentació de La ciutat de Déu, de Joan Calsina (novel·la guanyadora de la Beca a la Creació Literària Emili Teixidor)

Lectura d’alguns fragments de l’obra a càrrec de: Núria Rocamora i Francesc Rocamora.

Sinopsi

L’any 1245 el clergue franciscà Giovanni de Pian del Càrpine és assignat a una ambaixada diplomàtica a Orient, als confins del món conegut. La seva missió consisteix a investigar l’origen d’un poble misteriós, els tàrtars, els exèrcits del qual han començat a endinsar-se, amb violència, per les fronteres del món cristià.

El llarg viatge durà Giovanni a viure estranyes aventures, successos rars i inexplicables, a descobrir una realitat insòlita i enigmàtica –la realitat d’Orient– que no hauria pogut imaginar mai. Giovanni es veurà obligat a posar en dubte tot allò que sap, tot allò en què creu, tots els coneixements apresos durant una llarga vida dedicada a l’estudi. Empès per una profunda agitació interior, anirà més enllà de qualsevol frontera coneguda, descobrint paisatges cada vegada més insòlits, sense retrocedir ni mirar enrere, a la recerca de la meravella més gran i més extraordinària que s’amaga a les terres d’Orient; una meravella inigualable que mai abans, per res del món, hauria cregut possible: la Ciutat de Déu.

-Publicitat-