Ciutats en dansa

0
ciutats en dansa

Divendres 29 i dissabte 30 de juny 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00h
Entrades: 5€ / compra online

Ciutats en dansa

A càrrec d’Álvaro de la Peña. Ballarins i ballarines de la ciutat, sense experiència prèvia en el món coreogràfic, s’estrenen amb un espectacle de dansa creat en conjunt.

Ciutats en Dansa és un projecte de dansa social i comunitària liderat per Álvaro de la Peña, coreògraf i soci fundador de La Caldera. Persones de totes les edats i condicions, i de diversos barris de la ciutat, s’impliquen en crear una coreografia. No cal pas que tinguin cap experiència prèvia com a ballarins, es tracta de compartir, de viure la dansa intensament, sense límits ni imposicions. L’objectiu és fomentar i enfortir els vincles de la comunitat i dinamitzar el teixit social a través de l’art. Després d’experiències a Barcelona (Barris en Dansa), el projecte ha arribat a Sabadell i l’espectacle generat entre tots i totes puja a l’escenari de L’Estruch. Amb música en directe, una cinquantena d’artistes de la ciutat s’estrena en el fascinant món de la dansa.

Col·labora: La Caldera

-Publicitat-