Club de lectura i sopar grec amb Loaxandra

0
loxandra

Dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 de juny de 2018
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.00 h
Preu: 22 € / Reserves al 935 13 80 41

El Librerío de la Plata proposa una experiència sensorial. Un club de lectura i sopar grec a partir del llibre Loaxandra de María Iordanidu. Amb la participació de la traductora Selma Ancira.

El llibre

Loxandra, una dona de caràcter, indiscreta i rondinaire, però també protectora, generosa i tendra, viu a la bulliciosa i extraordinària Constantinoble de fi de segle, cohabitada per grecs, turcs i moltes altres ètnies. Reflex de les heroïnes que poblen les comèdies clàssiques, Loxandra no només porta les regnes de la seva pròpia vida sinó que és també l’ànima de la seva família, amb l’ajuda, és clar, de la verge de Baluklí. I així, els matrimonis, els duels, els tristos comiats al port de la ciutat, els alegres i saborosos festins de retrobament o les mudances marquen el ritme de la seva vida. Crònica d’una família i d’una ciutat, aquesta vitalista i bonica novel·la de Maria Iordanidou, inspirada en la vida de la seva àvia, ens transporta a una ciutat dominada per la música, els sabors i els colors, i evoca la fràgil felicitat que va truncar la guerra.

-Publicitat-