David Bueno. Com influeixen les arts en el desenvolupament neuronal dels infants?

0
David Bueno
Dimecres 27 de juny de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
17.30 h
Entrada lliure
A càrrec del genetista i divulgador sobre neurociència David Bueno.
Xerrada organitzada per La Sala Teatre, que vol tancar la temporada amb ganes de fer-nos plantejar moltes preguntes, amb una persona que estudia, justament, com influeix l’art en els infants, en diferents etapes.

En l’etapa d’educació, diu Bueno, el període 0-3 és clau, tant si es troba en una guarderia com en família. Però també l’etapa de 4 a 7 anys, quan el cervell fa connexions entre la part més superficial i la més profunda, la de la memòria. És aquí quan és més fàcil aprendre els procediments. Per això a aquesta edat solem aprendre a llegir i escriure. Abans no serveix massa, i després, si et passes aquesta finestra, et costarà molt més aprendre. Que de fet és el que passa amb llengües com l’anglès: quan es comença a estudiar més tard és molt més difícil.

-Publicitat-