La distribució de les precipitacions al món. Alfred Rodríguez Picó

0
Alfred Rodríguez Picó

Dijous 14 de juny de 2018
Aigües Sabadell. Aula de l’Aigua. Concepció, 20
18.00 h
Entrada lliure / cal reserva prèvia per correu

La distribució de les precipitacions al món. Alfred Rodríguez Picó

El cicle L’Aigua i Món’18 posarà el seu punt aquest dijous de la mà del conegut meteoròleg Alfred Rodríguez Picó. En aquest cas, la sessió se centrarà en la climatologia i la reflexió sobre com afecta a la vida humana la distribució de les precipitacions al món. Explicarà també els factors que intervenen en les precipitacions o alguns fenòmens extrems com El Niño o la pluja torrencial a la conca mediterrània. Picó, ha estat l’’home del temps’ a TV3, Catalunya Ràdio i, en la seva última etapa, a Betevé.

Aquest  any el cicle aborda la importància que té l’aigua per a les persones i ho fa des de diverses vessants: la nutrició, la salut i l’accessibilitat al recurs, l’activitat física i la climatologia.

 

-Publicitat-