Dos machos verdes fritos. David Verdaguer i Oscar Machancoses

0
dos machos

Diumenge 17 de juny de 2019
Cava Urpí. Sant Maties, 5
19.00 h
Entrades: 14 € compra online / Club Week&: dte. 15% (info@uiu.cat)

Dos machos verdes fritos. Humor, desamor i boleros amb aire de piano bar.

Espectacle d’humor escrit i dirigit pels socis fundadors de La Bacanal Oscar Machancoses i David Verdaguer. Es va estrenar al juliol de 2012 i gràcies al seu caràcter elegant i flexible s’ha pogut realitzar en infinitat d’escenaris des de bars i clubs de dubtosa reputacións, centres cívics, festes majors, fins a festivals i en grans escenaris com el del Teatre Lliure.

Sinopsi

Dos homes, farts que la vida els tracti malament i sobretot el sexe contrari, decideixen exposar els seus sentiments més íntims en veu alta sense embuts ni cap mena de pudor.

Una visió del desamor des d’una òptica puramente masclista en la qual aquests perdedors van enfilant pensaments mordaços en contra de tot, inclosos ells mateixos i la seva pròpia masculinitat. Un espectacle que oscil·la entre el teatre, el vodevil, el recital musical i la comicitat més absurda i surrealista, acompanyada d’una filosofia nocturna només apta per a uns quants escollits.

-Publicitat-