Guillem Roma ens porta Connexions

0
guillem roma

Dissabte 30 de juny de 2018
Espai Off Fresc. D’En Font, 25
22.00 h
Entrades: 10 € / compra online

La música ens connecta amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb el més enllà. I això és el que passa en els concerts i les cançons de Guillem Roma.

L’artista osonenc no para de recollir els fruits d’escampar el bon rollo i la frescor que desprèn la seva música. El disc Connexions és una proposta original que fuig d’etiquetes i patrons i que ha crescut amb la força emergent de les coses lliures fent camí amb veu pròpia.

Des de les influències de la música llatinoamericana fins als sons mediterranis conviuen amb elegància amb l’espontaneïtat d’un directe enèrgic i participatiuque ens fa viatjar per la màgia d’aquest món. Riquesa musical, poesia, naturalitat i sobretot connexió és el que desprèn la música de Guillem Roma.

Fitxa artística

Guillem Roma, veu i guitarreta
Didak Fernandez, bateria
Albert Vila, baix
Marc Casas, bateria, percussions i marimba
Guillem Plana, guitarra elèctrica i veus
Manel Valls, trompetes
Juan Rodriguez, tuba

-Publicitat-