De Hollywood a Broadway. Orquestra d’acordions de Sabadell

0

Dilluns 25 de juny de 2018
22.00 h
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 1
Entrades 15 € / compra online / Entrades exhaurides

Musicals que arriben a las pantalles de cinema, pel·lícules que es transformen en musicals als escenaris… En definitiva, la música per a l’espectacle. De Broadway a Hollywood i viceversa. Una proposta per gaudir de la música de Cabaret, Els miserables, Pirates del Carib o Star Wars, entre d’altres, de la ma de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell.

L’Orquestra d’Acordions de Sabadell es forma l’any 1991 sota la direcció de Miquel Àngel Maestro. Neix arrel de les inquietuds musicals dels seus components i intentadonar a conèixer l’acordió des d’una vessant clàssica, sense oblidar l’arrel popular que aquest instrument ha tingut i té al nostre país. El repertori de la formació inclou obres clàssiques, populars i contemporànies, com aquest espectacle, que reinterpreta les bandes sonores que hem vist a la gran pantalla i als escenaris en els darrers anys.

Ha fet actuacions arreu de Catalunya i d’Espanya, així com intercanvis amb altres formacions acordionístiques com la d’Irún, Arrasate, Lasarte i Filderstadt (Alemanya). L’any 2010 va fer concerts a Bulgària  i Alemanya. Ha enregistrat tres CD, l’últim al 2009, dedicat en bona part a la música d’Astor Piazzolla i al tango. Ha rebut diferents guardons com el primer premi al Concurso Internacional d’Orquestas d’Acordeón  a Arrasate-Mondragón (2003); el primer premi al Concorso Internazionale per Orchestre di Fisarmoniche a Castelfidardo (Itàlia), l’any 2006; o el segon premi al V European Festival of Orchestres. a Praga, l’any 2008. L’any passat ja van participar al Fresc Festival amb l’espectacle De París a Buenos Aires.

 

-Publicitat-