Le silence de la mer (1949). Cinema francès

0
le silence de la mer

Dilluns 11 de juny de 2018
Alliance Française. Sant Joan, 35
20h
Entrada lliure

Le silence de la mer (1949) de Jean-Pierre Melville
Durada: 1h28min

Basada en la novel·la de Jean Bruller que porta el mateix títol.

En una petita ciutat de la França ocupada, el 1941, un oficial de l’exèrcit alemany, Werner von Ebrennac (Howard Vernon), s’allotja a casa d’una peculiar parella, neboda i oncle (Jean-Marie Robain). Aquest últim ha adoptat la determinació de no dirigir-li la paraula; accepta la situació dels invasors però no vol cap relació amb ells. No obstant això, la neboda (Nicole Stéphane), tot i que respecta el silenci, sembla totalment abstreta amb els soliloquis que ofereix l’oficial alemany sobre música, política, art o humanitats, cada dia quan torna casa.

-Publicitat-