Lu Rois presenta Clarobscur

0
lu rois

Dimarts 16 de juny de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 1
22.00 h
Entrades. 12€ / compra online

Lu Rois. Clarobscur

La Lu Rois és compositora, pianista i cantant de Sabadell. El desembre de 2014 va presentar el seu primer аlbum, Camí del Far(autoeditat), una proposta molt personal, plena de sensibilitat i emotivitat que va esdevenir un profund trajecte introspectiu amb el que l’artista convertia en cançons intenses vivències personals mostrant una sorprenent maduresa compositiva: lletres de gran intensitat acompanyades per una música capaç de fer viatjar l’oient per diversos estats anímics i una veu ben especial, dolça i vibrada.

Sense grans ornaments ni un arsenal d’instruments, tan sols amb la seva veu i el piano, Lu Rois és capaç de crear atmosferes cinematogràfiques embriagadores. Així ho va refermar al seu segon treball, Cau de Lluna (autoeditat, 2016). Un EP de quatre cançons amb les quals Rois es presentava amb llum pròpia, la llum de la lluna que brilla malgrat la foscor. L’octubre de 2017,  va publicar el seu tercer treball, Clarobscur, que és, precisament, el que presenta al Fresc Festival Sabadell 2018.

-Publicitat-