Mecal a la fresca

0
mecal a la fresca

Dissabte 9 de juny de 2018
L’Estruch. Sant Isidre, 140
22.00 h
Entrada lliure

Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona és un certamen cinematogràfic plenament consolidat, que enguany assoleix la 19ena edició. Amb una programació extensa, compta amb quatre seccions oficials a competició: Documental, Animació, Obliqua i Internacional; i també amb seccions paral·leles. Una d’aquestes darreres és la de Terror, on es mostra una tria de curts europeus de darrera fornada.

Programa
The Devil and the Holy Water (Diego Maria Malara, Finlàndia, 2016)

Documental, 12 min.
El dimoni i l’aigua beneïda – Rodada a Addis Abeba, aquesta producció és un breu
documental que relata els exorcismes duts a terme per en Mehmer Girma, qui aconsegueix reunir a centenars de persones de tota Etiòpia i de tot el món.

Made in Spain (Coke Rioboo, Espanya, 2016)

Animació, 11 min.
Fabricat a Espanya – Una metàfora en miniatura de dimensions èpiques que transcorre en una platja assolellada a Espanya.

Voodoo In My Blood (Massive Attack, Regne Unit, 2016)

Videoclip, 6 min.
Videoclip de la cançó “Voodoo In My Blood” de la banda Massive attack.

The plumber (Meryl Fortunat-Rossi, Suècia, 2016)

Ficció, 14min.
El lampista – En Tom, un doblador de dibuixos animats substitueix a un amic en un doblatge. Es troba en l’estudi d’una pel·lícula porno francesa. La Catherine, una actriu amb experiència, serà la seva companya. Tom serà el lampista.

Ringo (Adrià Pagès, Espanya, 2016)

Ficció, 13 min.
Irene és una adolescent que viu amb la seva mare, Pilar, i la seva àvia, Maria, en un pis d’un barri humil. Un bon dia, Maria comença a comportar-se de forma estranya: està molt més alegre i bromista del que és habitual, compta suposades anècdotes de joventut que inclouen gires de concerts, excessos i groupies… fins que finalment declara: ‘’Sóc Ringo Starr’’.

 

-Publicitat-