Míster Parfum. Festuc Teatre

0
míster parfum

Diumenge 1 de juliol de 2018
Espai Off Fresc. D’En Font, 25
19.30 h
Entrada lliure

El protagonista d’aquest espectacle és Pietro Pampolino, un personatge extravagant que viatja amb el seu vehicle, una espècie de bicicleta que transporta un ‘artilugi-acoplat’: una màquina de fer perfums.

En Petro, conegut com a Mr. Parfum, amb l’ajuda dels seus materials essencials, manipularà i desafiarà la química per tal de dur a terme el seu objectiu, fabricar un perfum personalitzat per a cada ciutat, el perfum ideal. Quina essència tindrà Sabadell?

Un espectacle per a tots els públics a peu de carrer, en el qual la interacció i l’humor en són els trets fonamentals. La companyia Festuc Teatre es funda a Lleida l’any 2003 de la mà d’Íngrid Teixidor i Pere Pàmpols amb la inquietud demostrar espectacles que emocionin als espectadors. Han participat als principals festivals i fires de teatre i l’any 2008 van guanyar el premi del públic a la millor comèdia al Festival Estivales Perpinyà, amb El malalt imaginari.

Fitxa artística

Actor: Pere Pàmpols
Coreografia: Anna Llombart
Vestuari: Goretti Herrero
Idea i direcció: Pere Pàmpols

-Publicitat-