La Nit dels Musicals de Sabadell inaugura el Fresc Festival

0
nit dels musicals Fresc Festival

Diumenge 24 de juny de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 25
22.00 h
Entrades: 10 € / compra online

La Nit dels Musicals de Sabadell va néixer amb la intenció d’esdevenir una cita tradicional del Fresc Festival, de forma que també obrirà la segona edició. En aquesta ocasió, la vetllada servirà per homenatjar dues de les entitats de la ciutat que més han contribuït a dinamitzar el gènere i que aquest any 2018 celebren aniversaris rodons: es tracta de la Joventut de la Faràndula, que compleix 70 anys, i el Teatre del Sol, que en fa 30.

L’espectacle, concebut i dirigit novament per Albert González, homenatjarà aquestes dues formacions amb un recull dels millors musicals que han ofert al llarg de la seva dilatada trajectòria i que, a ben segur, sorprendran els espectadors més joves a la vegada que refresquen els records dels més grans. Espectacularitat, nostàlgia i alegria a parts iguals.

Fitxa artística

Direcció: Albert González
Direcció musical: Guillem Galofré
Intèrprets: Alba Valero, Cristina Barbero, Alba Grau i Marcel Castillejo
Pianista: Frederic Oller
Coreografies: Montse Argemí
Amb la col·laboració de Bots Escola de Dansa

Amb la col·laboració de la Joventut de la Faràndula i del Teatre del Sol

-Publicitat-