QLit. Festival de literatura Queer. Barcelona

0
literatura queer

Del 14 al 17 de juny de 2018
Associació d’Escriptors en Llengua Catalana
Programa

QLit. Festival de literatura Queer a Barcelona

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza el primer festival del nostre àmbit dedicat a la literatura de temàtica LGBTI, que serà un punt de trobada i reflexió entre persones lectores, escriptores i crítiques, i també de persones interessades en la temàtica LGBTI.

El festival donarà visibilitat a la literatura catalana de temàtica LGBTI, una part sensible i meravellosament oculta de la nostra anatomia cultural i social.

El QLit ha aplegat, per primera vegada en un festival literari, alguns dels noms més destacats de l’art i l’activisme LGBTI de casa nostra. Per això, el ventall d’activitats és volgudament divers, i combinarà la reflexió i l’anàlisi amb l’experimentació i amb moments per a la festa.

-Publicitat-