Quimi Portet presenta Festa Major d’Hivern

0
quimi portet

Dijous 28 de juny de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font,1
22.00 h
Entrades: 18 € / compra online

Quimi Portet. Festa Major d’Hivern

Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí.

Sensibilitat, ironia i una veu pròpia que sona com mai en un nou disc, Festa Major d’Hivern (Quisso Records-Fina Estampa, 2018), el desè de la seva carrera en solitari, gravat de cap a peus per ell mateix i coproduït juntament amb el britànic David Tickle, amb qui ja va treballar a Astronomía Razonable (1993). Rock’n’roll de quan el rock’n’roll importava sense nostàlgia ni complexes que, en directe, es transforma en una festa major personal i absolutament intransferible.

-Publicitat-