Shootball, estrena del documental de Fèlix Colomer

0
shootball

Fins el dijous 14 de juny
Cinemes Imperial. Plaça Imperial
Cada dia a 16:30h, 18:30, 20:30

Shootball no només apareixen a cara descoberta els nens abusats, avui ja homes fets i drets, sinó que el principal abusador del Cas Maristes, Joaquín Benítez, confessa els seus crims també en una llarga entrevista a cara descoberta, els seus records, sentiments i motivacions durant els 30 anys en què va estar abusant repetidament de vint alumnes de Maristes menors de 15 anys.

Sinopsi

El Manuel Barbero, pare d’una víctima d’abús sexual, i el Joaquín Benítez, el pederasta que va abusar del fill del Manuel i vint nens més, són els personatges principals d’aquest documental. El director de la pel·lícula s’apropa a les figures claus d’aquesta història amb un treball d’investigació periodística. Per primera vegada, un pederasta parla i confessa a cara descoberta en un documental.

Format a l´ESCAC, el sabadellenc Fèlix Colomer, va ser nominat en la última edició dels Premis Gaudí pel documental SASHA. Amb només 24 anys, aquest és ja el seu segon documental i, com l´anterior, esta aconseguint el mateix ressò internacional.

 

-Publicitat-