Situació de les persones refugiades a Espanya i Europa. Informe Cear

0
informe cear

Dimarts 19 de juny de 2018
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
18.30 h
Entrada lliure

Presentació de l’informe anual de CEAR, amb la participació d’una persona refugiada com a testimoni. A càrrec de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat té com a objectius la defensa del dret d’asil i els drets de les persones refugiades i immigrants. Des de la Comissió questionen la pretesa voluntarietat de les migracions i volen obrir un debat sobre les formes de persecució i vulneracions de drets humans que necessiten d’algun tipus de protecció.

La Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat està inspirada per un profund sentit ètic i per valors com la justícia, la solidaritat, la llibertat i la igualtat. La defensa d’aquests principis constitueix el seu principal patrimoni, enforteix i impregna totes les seves actuacions i és la motivació essencial del seu treball i existència.

-Publicitat-