Tribute to Coldplay. Coldday

0
tribute to coldplay

Divendres 29 de juny  de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell. D’En Font, 1
22.00 h
Entrades: 12 € / compra online

Tribute to Coldplay. Coldday

Coldday va néixer l’any 2012, fruit de la unió de quatre músics que amb el seu talent, passió i esforç volien retre un homenatge honest i fidel a la banda britànica Coldplay.

La banda prové de les comarques de Tarragona, on van començar a construir-se un nom en l’escena de les tribute bands a nivell estatal. La devoció per la feina ben feta els ha portat a tot tipus d’escenaris, des de festes privades a grans audiències en teatres i auditoris i d’altres recintes de gran aforament. La repercussió dels seus xous no ha passat desapercebuda en d’altres països i és per això que han girat el seu espectacle per diversos països com Espanya, Portugal, França, Alemanya, Romania, Holanda, Bèlgica, Anglaterra, Malàisia o Indonèsia.

Coldday porta als escenaris tota la màgia de la música de Coldplay. Durant dues hores es recrea l’atmosfera, emoció i energia d’un autèntic directe de Coldplay. Una interpretació impressionant, una escenografia extremadament fidel a l’original, projeccions èpiques, una posada en escena espectacular… Tot el que un fan de la banda pot desitjar.

-Publicitat-