Violeta Parra i Pablo Neruda. Poemes de Xile

0

Divendres 15 de juny de 2018
Espai FOC Ventura. Via Massagué, 5-7
20.30 h
Entrada lliure / cal reservar al 93 7251739

Violeta Parra i Pablo Neruda. Poemes de Xile

Lectura de poemes de Xile, amb els actors Mònica Alfara i Josep M. Roviralta. Els acompanyaran la Mariona Roca a la veu i la Mireia Sans a la guitarra.

Violeta Parra (1917-1967), cantautora xilena. A part de ser una artista excepcional, Violeta Parra fou una investigadora del folclore xilè. La seva obra recopilada és immensa i compren nombrosos gèneres. La seva creativitat la va portar a cultivar la ceràmica, els tapissos, la pintura i la poesia. El dolor i alegria de la vida apareixen als versos de A lo humano y a lo divino.

Pablo Neruda (1904-1973), poeta i diplomàtic xilè, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura l’any 1971. Fou un dels grans poetes del segle XX. Alguns dels seus títols són referències imprescindibles per la seva creació de llenguatges de l’amor, l’existència i la història.

 

 

-Publicitat-