Capvespres de dramatúrgia a l’agost al mirador del Museu del Gas

0

Dimecres 1, 8, 15, 22 d’agost de 2018
Mirador del Museu del Gas
20.00 h
Entrades: 3 € / reserves: 934 129 640 o correu

<<< El Club Week& regala 2 entrades dobles per a cada sessió. Sorteig exclusiu per als socis i sòcies del club, que ens hauran d’enviar un correu a weekand@weekand.net per participar en el sorteig >>>

1 d’agost, a les 20 h

Après moi le deluge

En una habitació d’hotel de Kinshasa, un vell africà ofereix el seu fill, per a qualsevol feina o servei, a un home de negocis europeu. Una dona blanca fa d’intèrpret en aquesta conversa, en la que el futur d’un nen parla per tot un continent. Una visió insòlita i personal de la complexitat de la relació entre els anomenats Primer i Tercer Món, que afronta realitats difícils d’assumir però impossibles d’ignorar.

Autora: Lluïsa Cunillé
Director: Albert Prat
Intèrprets: Màrcia Cisteró i Oriol Genís

8 d’agost, a les 20 h

El verí del teatre

París, 1784. Gabriel de Beaumont, un reconegut actor, és convidat al palau d’un marquès, famós per les seves aficions extravagants. Allà rebrà l’encàrrec d’interpretar una obra teatral sobre la mort de Sòcrates, escrita pel propi marquès. Aviat comprovarà que tot és una trampa per sotmetre’l a un cruel experiment sobre realitat i representació, en relació amb el tema de la mort.

Autor: Rodolf Sirera
Director: Sergi Torrecilla
Intèrprets: Carles Martínez i Alberto Díaz

15 d’agost, a les 20 h

A poqueta nit

Un home i una dona joves es troben als vespres quan baixen al carrer per llançar les escombraries al contenidor. El primer encontre és propiciat per l’home que vol conèixer la jove que ha estat espiant tantes vegades. Als encontres següents, un dels dos sorprèn l’altre, que sembla defugir la trobada, per recuperar un instant d’intimitat ben especial i una xerrada sense cap compromís. Fins i tot els dies que no passa el camió de les escombraries tots dos es busquen. Però mai no passa res que faci avançar la seva relació.

Autor: Juli Disla
Director: Sergi Torrecilla
Intèrprets: Lara Salvador i Pau Vinyals

22 d’agost, a les 20 h

La benvinguda

L’Anna torna d’un voluntariat a la frontera d’Europa i no ho fa sola. Ve amb la Tahiya. Ha estat una decisió d’aquí i d’ara. A en Xavi la situació l’agafa per sorpresa. La veritat però, és que l’Anna i en Xavi han tingut moltes converses amb la llum apagada de com d’injust és el que està passant. Acolliran la Tahiya fins que puguin resoldre la seva situació legal i ajudar-la a ser autosuficient. Viuen en un pis petit, que per a una parella ben avinguda és suficient. El dia que la Tahiya arriba falten uns mesos perquè es produeixi una situació que sacsejarà tota la ciutat, començant pel pis de l’Anna i en Xavi.

Autor: Marc Guevara
Director: Mònica Bofill
Intèrprets: Marta Bayarri i Santi Ricart

-Publicitat-