Coco (2017) Cinema a la fresca. 30 Nits

0
coco

Dijous 12 de juliol de 2018
La Capella. Parc de Can Gambús, 1
21.30 h
Entrada lliure

Coco (2017) de Lee Unkrich

Coco és sens dubte un prodigi -visual, emocional, imaginatiu- en el seu retrat de les tradicions mexicanes. I la seva història està al servei d’aquest homenatge. El Miguel és un nen que té un somni: ser un músic tan gran com el seu ídol, l’Ernesto de la Cruz. El problema és que, a la seva família, la música està prohibida des que un dels seus avantpassats abandonés la seva dona per la seva culpa. En el Dia de Morts, el Miguel viurà un punt de inflexió, una col·lisió entre el que vol la seva família i el que vol el seu cor, i acabarà immers en el Món dels Morts buscant desesperadament la benedicció dels seus avantpassats per poder tornar a casa. Una autèntica montaña rusa d’esdeveniments.

-Publicitat-