Els colors del mar. Veus cor infantil. Fresc Festival

0
els colors del mar

Dilluns 23 de juliol  de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
22.00 h
15 € / compra online

Els colors del mar és el projecte estrella de Veus, el cor infantil Amics de la Unió de Granollers d’aquesta temporada. Una suite musical que combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español, interpretades pel cor amb el suport de la cantant terrassenca Gemma Humet.

La suite fa un recorregut musical per diversos aspectes del nostre mar i per molts dels seus ritmes, colors i aromes. Un recorregut de vegades alegre i festiu, de vegades emotiu, èpic o, fins i tot, gamberro, que ens portarà per la història dels pobles mediterranis i la diversitat de les seves cultures i paisatges.

Fitxa artística

Textos: Piti Español
Música: Eduard Iniesta (baglamas, tzouras, bouzouki i guitarra)
Intèrprets: Cor Infantil Amics de la Unió i Gemma Humet
Percussions ètniques: Antonio Sánchez
Percussions clàssiques: Robert Armengol
Contrabaix: Eduard Arribas
Viola: Laia Capdevila
Director: Josep Vila Jover

Espectacle inclòs en el XIX Festival Internacional de Música de Sabadell

-Publicitat-