Contrast restaurant, la gran final. Gastrofesta de cloenda

0
contrast

Dissabte 14 de juliol de 2018
Contrast. Pare Sallarès (entre carrer Gràcia i Capmany)
De 18 a 24.00 h
Entrada lliure

Contrast, la Gran Final

De vegades passa, que quan algú plega, tothom es lamenta. i molt probablement serà el cas del restaurant Contrast, que tanca les seves portes després de nou anys i mig d’inesgotable passió pel món de la cuina i la gastronomia.

I per celebrar-ho (que tot final és un principi), l’equip ens ha preparat una festa de cloenda amb ponències gastronòmiques a càrrec de xefs referents de la ciutat com la Núria Pérez (9 de la Borriana) o en Jordi Pla (Can Pla), streetfood, degustacions i música Funky & Soul en viu a càrrec dels selectors Zimmer, Del Guetto i Xaolín.

L’entrada és completament lliure i oberta a tothom.

Jordi Gabaldà, disset anys darrera els fogons

Amb més de 17 anys d’experiència darrera els fogons, Jordi Gabaldà sempre ha apostat per una cuina honesta, autèntica, mediterrània i de mercat amb un clar rerafons de la cuina tradicional catalana reversionat però amb les exigències dels paladars i costums contemporànies.

Paral·lelament al projecte del restaurant, l’any 2014 l’equip va apostar per un format diferent: la cuina de carrer, amb L’Agosarada, la cuina de Contrast sobre rodes.

 

 

-Publicitat-