Dékoncert. Companyia Solfasirc. Fresc Festival

0
dekoncert

Divendres 20 de juliol de 2018
Amfiteatre del Jardí de l’Espai Cultura Sabadell
20.00 h
10 € / compra online

Comença el concert de circ! Preparats per veure el gran Hipòlit? Aquesta estrella de la música es veurà obligada a compartir escena amb el seu fidel assistent Gerard… L’accident arriba inevitablement! Un espectacle d’autor de música i circ amb creacions pròpies d’instruments en el qual el circ està al servei de la música. Per a tots els públics, a partir de 6 anys.

Aquest concert de circ és un gran pas cap al somni de la companyia de crear una òpera de circ. L’espectacle combina la música i les arts del circ, en el qual, cada artista sobrepassa les seves fronteres creatives per endinsar-se en l’univers de l’altre. Un concert únic en el seu gènere, sorprenent, innovador, divertit i commovedor que ha rebut el Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 2017.

Fitxa artística

Una creació de Biel Rosselló i Antoine Dagallier
Direcció escènica: Pascale Diseur
Composició musical: Antoine Dagallier

-Publicitat-