Don Carlo, de Giuseppe Verdi. Òpera a la fresc

0
don carlo

Divendres 6 de juliol de 2018
Plaça de la Creu Alta
22.00 h
Entrada lliure

Don Carlo. Òpera a la Fresca. 30 Nits

Don Carlo de Verdi és, com diu el crític Jordi Torrents, “una òpera que ho té tot: personatges magistralment dibuixats i caracteritzats, àries esplèndides, grans cors, música inspiradíssima i un dramatisme intens que no deixa ningú indiferent”. Basada en el drama de Schiller, la trama es desenvolupa en l’Espanya de l’època de Felip II i tracta diversos temes que a Verdi li interessaven especialment, com la intransigència religiosa, la lluita per la llibertat del poble i les relacions entre pares i fills. Relata la història de Don Carlos, hereu del tron, i el seu amor per Elisabet de Valois que ha d’esdevenir l’esposa del seu pare, Felip II.

-Publicitat-