Dues dones que ballen. Imma Colomer i Míriam Iscla

0
dues dones que ballen

Dimecres 4 de juliol de 2018
Mirador Museu del Gas
20.00 h
Entrades: 3 € / gratuït menors de 16 anys

<<< El Club Week& sorteja 2 entrades dobles entre tots els socis. Les guanyadores d’aquesta setmana són: Carme Boada i Isabel Gomà >>>

Comenencen els capvespres de dramatúrgia 

Els dimecres de juliol i agost al capvespre, el Mirador del Museu del Gas es convertirà en escenari i finestra d’una selecció de propostes teatrals contemporànies, a cura de la companyia Ruta 40. El cicle de lectures dramatitzades oferirà una perspectiva completa i variada del teatre en català d’avui, amb textos d’autors consagrats i altres de més novells.

Dues dones que ballen

Dues dones que ballen explica la relació, gairebé accidental, de dues dones d’edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència del món que les envolta. Tot plegat, amb la naturalitat assumida amb què es viuen les misèries al nostre món quotidià, tan ple de difuminades il·lusions i d’impalpables meravelles.

Autor: Josep Maria Benet i Jornet
Director: Alberto Díaz
Intèrprets: Imma Colomer i Míriam Iscla

-Publicitat-