Et convidem als Capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas

0
capvespres

Dimecres 4, 11, 18, 25 de juliol i 1, 8, 15, 22 d’agost de 2018
Mirador del Museu del Gas
20.00 h
Entrades: 3 € / reserves: 934 129 640 o correu

Reserva’t els dimecres dels mesos de juliol i agost perquè comença l’esperat programa dels Capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas. Bons textos interpretrats per bons actors i actrius en una localització immillorable.

<<< El Club Week& regala 2 entrades dobles per a cada sessió. Sorteig exclusiu per als socis i sòcies del club, que ens hauran d’enviar un correu a weekand@weekand.net per participar en el sorteig >>>

Programa

4 de juliol, a les 20 h

Dues dones que ballen

Dues dones que ballen explica la relació, gairebé accidental, de dues dones d’edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència del món que les envolta. Tot plegat, amb la naturalitat assumida amb què es viuen les misèries al nostre món quotidià, tan ple de difuminades il·lusions i d’impalpables meravelles.

Autor: Josep Maria Benet i Jornet
Director: Alberto Díaz
Intèrprets: Imma Colomer i Míriam Iscla

11 de juliol, a les 20 h

Nerium Park

En Gerard i la Marta s’han instal·lat a Nerium Park, una urbanització als afores, a mitja hora de la gran ciutat. Passen els mesos i, a causa de la crisi, no hi arriben nous veïns. És una urbanització fantasma. La parella s’anirà desintegrant. L’obra transcorre en dotze escenes, cadascuna corresponent a un mes de l’any, i pren com a nom el baladre (del llatí Nerium Oleander), un arbust ornamental i tòxic, àmpliament consensuat per habitar en aquestes noves urbanitzacions i zones de carretera.

Autor i director: Josep Maria Miró
Intèrprets: Alba Pujol i Roger Casamajor

18 de juliol, a les 20 h

La vida perdurable

L’obra tracta d’una història aparentment ben quotidiana: un dinar entre una mare i el seu fill. La trobada, però, estarà marcada per les oposades personalitats dels dos caràcters, distanciats no només generacionalment, sinó també per prejudicis que no se superen i traumes infantils que no s’obliden.

Autor: Narcís Comadira
Direcció: Albert Prat
Intèrprets: Cesca Piñón i Sergi Torrecilla

25 de juliol, a les 20 h

Ventura

Història de dues dones que són moltes: la Maria, casada amb un metge de Celrà amb dos fills, i la Teresa, que duu tota la vida dedicada al germà assegut en una cadira de rodes. I si… Quantes vegades ens demanem què hauria passat si les coses fossin diferents? Però no hi ha camí enrere. L’autèntica ventura és omplir els silencis de l’aventura vital amb l’alegria de les paraules.

Autora: Cristina Clemente
Director: Alberto Díaz
Intèrprets: Paula Blanco i Albert Prat

1 d’agost, a les 20 h

Après moi le deluge

En una habitació d’hotel de Kinshasa, un vell africà ofereix el seu fill, per a qualsevol feina o servei, a un home de negocis europeu. Una dona blanca fa d’intèrpret en aquesta conversa, en la que el futur d’un nen parla per tot un continent. Una visió insòlita i personal de la complexitat de la relació entre els anomenats Primer i Tercer Món, que afronta realitats difícils d’assumir però impossibles d’ignorar.

Autora: Lluïsa Cunillé
Director: Albert Prat
Intèrprets: Oriol Genís i actriu per confirmar

8 d’agost, a les 20 h

El verí del teatre

París, 1784. Gabriel de Beaumont, un reconegut actor, és convidat al palau d’un marquès, famós per les seves aficions extravagants. Allà rebrà l’encàrrec d’interpretar una obra teatral sobre la mort de Sòcrates, escrita pel propi marquès. Aviat comprovarà que tot és una trampa per sotmetre’l a un cruel experiment sobre realitat i representació, en relació amb el tema de la mort.

Autor: Rodolf Sirera
Director: Sergi Torrecilla
Intèrprets: Carles Martínez i Alberto Díaz

15 d’agost, a les 20 h

A poqueta nit

Un home i una dona joves es troben als vespres quan baixen al carrer per llançar les escombraries al contenidor. El primer encontre és propiciat per l’home que vol conèixer la jove que ha estat espiant tantes vegades. Als encontres següents, un dels dos sorprèn l’altre, que sembla defugir la trobada, per recuperar un instant d’intimitat ben especial i una xerrada sense cap compromís. Fins i tot els dies que no passa el camió de les escombraries tots dos es busquen. Però mai no passa res que faci avançar la seva relació.

Autor: Juli Disla
Director: Sergi Torrecilla
Intèrprets: Pau Vinyals i Lara Salvador

22 d’agost, a les 20 h

La benvinguda

L’Anna torna d’un voluntariat a la frontera d’Europa i no ho fa sola. Ve amb la Tahiya. Ha estat una decisió d’aquí i d’ara. A en Xavi la situació l’agafa per sorpresa. La veritat però, és que l’Anna i en Xavi han tingut moltes converses amb la llum apagada de com d’injust és el que està passant. Acolliran la Tahiya fins que puguin resoldre la seva situació legal i ajudar-la a ser autosuficient. Viuen en un pis petit, que per a una parella ben avinguda és suficient. El dia que la Tahiya arriba falten uns mesos perquè es produeixi una situació que sacsejarà tota la ciutat, començant pel pis de l’Anna i en Xavi.

Autor: Marc Guevara
Director: pendent de confirmar
Intèrprets: pendents de confirmar

 

 

 

 

-Publicitat-